luni , 21 ianuarie 2019, 05:08
Home / Sport / HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18.15 Umpleți Sala!

HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18.15 Umpleți Sala!


HC Vaslui are parte de un obstacol important în etapa a 11-a, întâlnind liderul la zi, Steaua București. Meciul este unul cu încărcătură aparte, mai ales că vasluienii nu au pierdut niciodată acasă în fața echipei bucureștene.
Steaua a ajuns la Vaslui optimistă și dornică să-și consolideze poziția de lideră, încurajată de victoria obținută etapa trecută, în fața echipei campioane, Dinamo.
De partea vasluiană, jucătorii sunt rezervați în declarații și speră să facă un meci bun, care să le aducă un rezultat pe măsură.
”La Călărași am făcut cel mai bun meci al nostru din deplasare din actualul sezon, însă am fost neinspirați în anumite perioade ale jocului. Sper să fi învățat din greșelile acelui meci și să obținem un rezultat bun cu Steaua. Cine spune că Vaslui este victimă sigură, se înșeală”, a spus Gabriel Bujor.
Partida este arbitrată de cuplul Claudiu Belean și Valentin Călina, aceeași care au arbitrat Vasluiul în fața HC Odorhei.
În ultimele cinci jocuri directe, formația pregătită de Bogdan Pralea și Alexandru Acsinte a obținut patru victorii, cea mai recentă victorie fiind în martie anul acesta, când Vaslui s-a impus pe terenul Stelei, scor 20-18.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Antrenamente la pielea goală

Handbaliștii de la CSM Vaslui se pregătesc pentru cea de-a doua parte de campionat la …

Fotbaliștii reprezentativi ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”

Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată …