luni , 15 octombrie 2018, 23:22
Home / Local / Actualitate / Tinerii, implicați în dezvoltarea ecoturismului

Tinerii, implicați în dezvoltarea ecoturismului


Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui lansează proiectul cu titlul “European Education Fostering Ecotourism”, ce vizează îmbunătățirea nivelului de educație pentru mediu în rândul tinerilor.
În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene, Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui a obţinut un grant pentru proiectul “European Education Fostering Ecotourism”.
Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea nivelului de educaţie pentru mediu a tinerilor şi adulţilor, în special a educaţiei pentru dezvoltarea ecoturismului ca parte a educaţiei pentru o cetăţenie europeană activă.
Proiectul, iniţiat de Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui, este coordonat de Association „Travelogue” din Italia şi are ca parteneri organizaţii din Franța, Grecia, Portugalia şi România (Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui şi Agenţia de Turism Cedra Tour Bacău), precum şi parteneri locali: Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Vaslui, Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Bârlad, Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negreşti, Liceul Tehnologic „Ioan Corivan” Huşi, Şcoala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui.
”Proiectul se implementează pe o durată de 24 luni, în perioada septembrie 2017-august 2019, fiind finanţat cu suma de 92.300 euro de către Comisia Europeană, prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 2/parteneriate strategice în domeniul educaţiei adulţilor”, a declarat Daniel Hulubei, preşedintele Asociaţiei pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …