marți , 19 februarie 2019, 06:33
Home / Sport / HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18.15

HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18.15


HC Vaslui întâlnește în etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor liderul la zi, Steaua, echipă care etapa trecută a învins campioana, Dinamo. Antrenorul-jucător, Bogdan Pralea, este conștient de forța adversarei, însă mizează pe o mobilizare exemplară a grupului, astfel încât la ora jocului să ofere tot ce are mai bun, pentru a obține victoria.
“Steaua vine la Vaslui cu un moral foarte bun, fiind acum liderul ligii naționale. După părerea mea este echipa care joacș cel mai frumos handbal în acest moment. Deși mulți nu ne dau nicio șansă la acest meci, îmi doresc ca joi, HC Vaslui să fie buturuga mică. Din nou fac un apel la publicul vasluian să vină alături de noi. Avem mare nevoie de susținerea lor!”, a spus Bogdan Pralea.
Referitor la jocul de la Călărași, tehnicianul crede că altul ar fi fost rezultatul dacă echipa vasluiană era mai atentă la finalizare: “A fost un meci destul de echilibrat și cred că dacă am fi fost mai atenți la finalizare și mai inspirați în poartă, acum ar fi fost altul rezultatul. În ciuda acestei înfrângeri, rămân la fel de optimist pentru meciul cu Steaua, având în vedere de dăruirea de care au dat dovadă în teren băieții noștri la Călărași. Puțină șansă ne-a lipsit în acest meci”.
Partida HC Vaslui-Steaua are loc joi, de la ora 18.15, la Sala Sporturilor, prețul biletului de intrare fiind 10 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *