sâmbătă , 23 martie 2019, 05:23
Home / Local / Actualitate / Autovehicule radiate din circulaţie din Olanda și Slovacia, descoperite în Albiţa

Autovehicule radiate din circulaţie din Olanda și Slovacia, descoperite în Albiţa


La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa– I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul din R. Moldova Denis D., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Olanda.
* În ziua de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, în același punct de trecere a frontierei s-au prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul din R. Moldova Andrei C.,în vârstă de 51de ani și Vasile C. cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând fiecare câte un autocamion marca MAN.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca Ford este radiat din circulație de autoritățile din Olanda începând cu data de 29.08.2017, iar autocamioanele au fost radiate din circulaţie de autorităţile din Slovacia începând cu 09.05.2017.
Cu privire la cele constatate, șoferul autoturismului marca Ford a declarat că l-a achiziționat din Olanda, plătind suma de 2.500 euro. Șoferii autocamioanelor au declarat că erau angajați și nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele sunt radiate din circulație.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Rezultate modeste la simulare

Simularea examenului de Evaluare Naţională i-a pus la grea încercare pe elevii clasei a opta …

Gazdă a Olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala Gimnazială Deleni a găzduit și organizat etapa județeană a Olimpiadei ”Universul cunoaşterii prin lectură”. …