duminică , 16 decembrie 2018, 19:47
Home / Local / Actualitate / Un echipaj medical nu a putut ajunge la o pacientă din cauza drumului impracticabil

Un echipaj medical nu a putut ajunge la o pacientă din cauza drumului impracticabil


Un echipaj de prim ajutor, solicitat să intervină la o pacientă de 87 de ani din localitatea Găvanu, care se afla în stare gravă, nu a putut ajunge la aceasta din cauza drumului impracticabil, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.
‘Din cauza drumului impracticabil, echipajul medical nu a putut ajunge la pacientă, care avea retenţie acută de urină şi aparat de oxigen, drept pentru care a fost trimisă în sprijin şenilata de la Detaşamentul Vaslui’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
În cursul zilei de vineri, în spaţiul public au apărut imagini cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care, solicitat să intervină la un caz în aceeaşi localitate, Găvanu, a fost nevoit să străbată pe jos drumul către pacient, din cauză că salvarea a rămas împotmolită pe un drum de pământ.
Directorul SAJ Vaslui, Mihaela Corduneanu, a declarat pentru AGERPRES că intervenţiile echipajelor medicale sunt îngreunate din cauza infrastructurii proaste.
”Acestea sunt problemele cu care ne confruntăm zilnic. Din păcate, nu toată infrastructura este pusă la punct, avem drumuri de piatră, avem drumuri de pământ.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …