duminică , 21 ianuarie 2018, 12:44
Home / Local / Actualitate / Oaspeți străini la Palatul copiilor Vaslui

Oaspeți străini la Palatul copiilor Vaslui


Începând de luni, la Palatul Copiilor Vaslui va avea loc prima întâlnire de tip Learning Activity, din cadrul proiectului Erasmus Plus ”Bullying: I don’t stay! Yes to friendship”.
În cadrul acestei prime întâlniri, ce se va desfășura pe o perioadă de cinci zile, elevi și profesori din Italia, Portugalia, Polonia și România vor participa la mai multe activități menite să atragă atenția și să combată fenomenul de agresiune (bullying).
Activitățile vor consta în workshopuri pe tema bullyingului – elevii, îndrumați de profesori, vor prezenta informații despre bullying (așa cum este văzut în fiecare țară din cele participante), vor căuta metode de combatere a acestuia, vor face desene și alcătui colaje.
Produsele finale rezultate în urma vizitei în România vor consta într-un afiș pe tema antiagresiunii și realizarea unei pagini web, care va fi deschisă și adăugită pe întreaga perioadă a desfășurării proiectului.
Palatul Copiilor Vaslui are deja experiența unui proiect de tip Comenius, derulat în perioada 2013-2015, și este prima instituție de acest fel, din țară, care a obținut în acest an titlul de Școală Europeană.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Incendiu pe DN 24 la un autocamion care transporta seminţe de floarea-soarelui

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, pe DN 24 Vaslui – Iaşi, pe raza …

Ghiseul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar s-a mutat in spatiu nou

Din această săptămână, certificatele de cazier judiciar se vor elibera de la ghişeul deschis pe …