miercuri , 18 iulie 2018, 12:36
Home / Local / Actualitate / Oaspeți străini la Palatul copiilor Vaslui

Oaspeți străini la Palatul copiilor Vaslui


Începând de luni, la Palatul Copiilor Vaslui va avea loc prima întâlnire de tip Learning Activity, din cadrul proiectului Erasmus Plus ”Bullying: I don’t stay! Yes to friendship”.
În cadrul acestei prime întâlniri, ce se va desfășura pe o perioadă de cinci zile, elevi și profesori din Italia, Portugalia, Polonia și România vor participa la mai multe activități menite să atragă atenția și să combată fenomenul de agresiune (bullying).
Activitățile vor consta în workshopuri pe tema bullyingului – elevii, îndrumați de profesori, vor prezenta informații despre bullying (așa cum este văzut în fiecare țară din cele participante), vor căuta metode de combatere a acestuia, vor face desene și alcătui colaje.
Produsele finale rezultate în urma vizitei în România vor consta într-un afiș pe tema antiagresiunii și realizarea unei pagini web, care va fi deschisă și adăugită pe întreaga perioadă a desfășurării proiectului.
Palatul Copiilor Vaslui are deja experiența unui proiect de tip Comenius, derulat în perioada 2013-2015, și este prima instituție de acest fel, din țară, care a obținut în acest an titlul de Școală Europeană.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tragedie revoltătoare în localitatea Văleni

O fetiță de 2 ani din comuna Văleni a decedat la spital, după ce a …

Valori moldovenești, din patrimoniul UNESCO, expuse la Muzeul vasluian

Miercuri, 18 iulie, de la ora 11, la sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel …