duminică , 9 august 2020, 20:21
Home / Sport / Dunărea Călărași-HC Vaslui 29-26 (15-12)

Dunărea Călărași-HC Vaslui 29-26 (15-12)


HC Vaslui a ratat șansa de a obține un rezultat pozitiv la Călărași, acolo unde frații Bujor și compania au oferit o replică pe măsură formației cosmopolite, pregătită de Adi Petrea. Handbaliștii pregătiți de Bogdan Pralea și Alexandru Acsinte au ținut aproape de adversari, iar în prima repriză nu i-au lăsat să se desprindă la mai mult de trei goluri, diferență înregistrată la pauză, scor 15-12.
Startul părții a doua a aparținut călărășenilor, care au dat de înțeles că vor avea o misiune ușoară. N-a fost să fie! Vasluienii și-au reglat tirul golurilor, după cinci minute de ”secetă”, iar cu patru goluri consecutive au restabilit egalitatea, scor 16-16.
Cele două echipe au mers cap la cap, însă gazdele au gestionat mai bine finalul de partidă, după ce Moldovanu a ratat de pe semicerc, singur cu portarul. În loc de 28-27 s-a făcut 29-26, dintr-o aruncare de la șapte metri oferit gratuit de cuplul internațional Din-Dinu. De altfel, în acest meci s-a văzut implicarea arbitrilor în înclinarea balanței, poate pentru a compensa gestul gazdelor, care au împânzit în pauza meciului două bannere mari, pe care erau înscripționate frazele ”Felicitări pentru întreaga carieră! Un duo de aur al arbitrajului românesc! La mulți ani, cavaler Din! La mulți ani, cavaler Dinu!”.
Pentru formația noastră au marcat Mihai Bujor (7), Gabriel Bujor (6), Răzvan Farcaș (3), Silvian Amihăesei (3), Valentin Anton (3), Tiberius Moldovanu (2), Claudiu Dediu (1) și Gabriel Cumpănici (1).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

E oficial! Sporting Juniorul Vaslui reprezintă județul la barajul de accedere în Liga 3!

Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui a decis ”înghețarea” competițiilor județene, fără …

CSM Vaslui a transferat un centru din Muntenegru

CSM Vaslui a obținut semnătura muntenegreanului IGOR KRIVOKAPIC, în vârstă de 27 de ani, care …