marți , 11 decembrie 2018, 13:11
Home / Local / Actualitate / Alioșa Acsinte a ”ucis” un teren de fotbal

Alioșa Acsinte a ”ucis” un teren de fotbal


Alioșa Acsinte, directorul CS ”Viitorul” Vaslui, se face părtaș la distrugerea unei baze sportive, care cândva era mândria orașului. Acesta, din dorința de a face o competiție amicală, dar cu rezonanță națională, la atletism, proba de aruncări, a reușit să distrugă un teren de fotbal, betonându-l la propriu.
Întreaga afacere a costat clubul peste 50.000 lei, perioadă în care directorul se plânge pe la toate colțurile că nu are fonduri suficiente pentru a susține activitatea clubului.
Dacă pentru a betona un teren de fotbal a găsit sursa financiară, pentru a igieniza vestiarele și a reface porțile de joc de la Sala Sporturilor nu a găsit nici în acest moment o posibilitate legală pentru a oferi un minim de condiții sportivilor, mai ales că polivalenta este principala sursă pentru obținerea de venituri.
Așa se face că am devenit cunoscuți la nivel național, pentru condițiile ”occidentale” de la Sala Sporturilor, care de zece ani nu a cunoscut un var proaspăt în vestiare, iar ploia este oprită în interiorul sălii cu ajutorul unor celofane.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Voluntarii de la ”Procopiu”, premiați de profesori

Membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului …

CJRAE Vaslui, implicată în proiectul Erasmus+ “All-Inclusive School”

Irecoop Emilia Romagna a găzduit partenerii italieni și străini implicați în Proiectul “All-Inclusive School” (KA2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *