luni , 25 martie 2019, 08:41
Home / Sport / Sporting Juniorul-Juventus București, sâmbătă, ora 14 Derby la Under 17

Sporting Juniorul-Juventus București, sâmbătă, ora 14 Derby la Under 17


Stadionul Municipal găzduiește sâmbătă, de la ora 14, derby-ul seriei Est din Liga Elitelor, dintre Sporting Juniorul Vaslui și Juventus Fălciu.
Puștii lui Cornel Cracea vin după o remiză de pe terenul Viitorului Constanța, candidată la accederea în semifinale, iar bucureștenii au remizat, surprinzător, pe teren propriu, cu Dinamo, scor 1-1.
Cele două echipe sunt neînvinse în campionat, după patru etape, fiecare având câte zece puncte. Vasluienii punctează la golaveraj, unde au un plus 9, față de plus 4 în dreptul formației Juventus.
Fotbaliștii de la Sporting Juniorul Vaslui fac apel la public să vină în număr cât mai mare să-i susțină, pentru a asigura suportul moral de care au nevoie.
”Ne dorim susținerea vasluienilor. Când am jucat la Dinamo, gazdele aveau o galerie infernală. Ne-am dori și noi să fim sprijiniți de un stadion mai plin. Facem apel la iubitorii de fotbal să vină la meci și să ne susțină în număr cât mai mare”, a spus Cornel Cracea.
Programul etapei a cincea: Petrosport Ploiești-LPS Piatra Neamț, Dunărea Călărași-Viitorul Constanța, Concordia Chiajna-Regal Sport Ferdinand I, Dinamo-Steagu Roșu Brașov.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM FC Vaslui a învins Juventus Fălciu, scor 7- 0,în Cupa României

CSM FC Vaslui a obținând o nouă victorie confortabilă, scor 7-0, în fața formației Juventus …

Grupă dificilă pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui și-a aflat adversarele de la turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *