miercuri , 24 iulie 2019, 02:19
Home / Local / Actualitate / Vasluiul, premiat pentru excelența în amenajarea spațiilor verzi

Vasluiul, premiat pentru excelența în amenajarea spațiilor verzi


Ateneul Român a găzduit prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România. Desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, Klaus Iohannis, evenimentul şi-a propus premierea performanţei în zece domenii de interes pentru administraţia locală: educație, sănătate, transport , iluminat public, sisteme de încălzire , promovarea și susținerea antreprenoriatului, amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă, promovarea turismului, digitalizare, transparență.
„Am participat la prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România, o gală ce premiază rezultate notabile în anumite domenii din administraţia publică locală. Şi, fiindcă eu cred că administraţia publică locală trebuie să fie performantă şi aceste performanţe trebuie cunoscute, am acordat Înaltul Patronaj acestei prime Gale şi cred că este bine ca publicul să vadă cum anumite administraţii reuşesc realmente să performeze pentru comunităţile lor”, a declarat preşedintele României, Klaus Iohannis.
În cadrul evenimentului, la care primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, a fost prezent, Vasluiul a primit distincția pentru Excelența în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă, câștigând în fața Clujului și Moineștiului.
„A fost un început de săptămână și de lună frumos, când numele Vasluiului a fost rostit și aplaudat la nivel național, la Ateneul Român, la prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România. Cele 103 municipii din România au concurat pentru obținerea premiului de excelență pe zece domenii. Noi am am aplicat la două secțiuni și am primit premiul de excelență în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă. Este o recunoaștere importantă, pentru că eu și echipa din cadrul Primăriei Vaslui ne-am străduit să dăm o față frumoasă orașului, într-un domeniu extrem de greu, cum este cel al amenajărilor de spații verzi. A fost pentru mine o onoare să primesc acest premiu, mai ales că nu ne așteptam. Pot spune că Vasluiul a fost la înălțime la Ateneul Român”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mai sunt locuri disponibile la LPS Vaslui!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui anunță că mai are libere 9 locuri pentru clasa …

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *