sâmbătă , 23 martie 2019, 05:09
Home / Local / Actualitate / Accident rutier grav

Accident rutier grav


O tânără de 20 de ani a fost accidentată grav, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier pe raza municipiului Bârlad.
În seara de 06 noiembrie a.c., la ora 20.56, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazu din municipiul Bârlad s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele: În timp ce un bărbat de 25 de ani, din municipiul Bârlad, conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazu, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, de pe marginea părții carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 20 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde a fost diagnosticată cu ,,fractură coloană cervicală”. Ulterior, tânăra a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Iași.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Rezultate modeste la simulare

Simularea examenului de Evaluare Naţională i-a pus la grea încercare pe elevii clasei a opta …

Gazdă a Olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala Gimnazială Deleni a găzduit și organizat etapa județeană a Olimpiadei ”Universul cunoaşterii prin lectură”. …