joi , 13 decembrie 2018, 04:14
Home / Sport / Junioarele III de la LPS Vaslui au pierdut la limită, scor 17-18, derby-ul cu CSȘ Bacău

Junioarele III de la LPS Vaslui au pierdut la limită, scor 17-18, derby-ul cu CSȘ Bacău


Handbalistele junioare III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au pierdut dramatic în fieful CSȘ Bacău, adversară ajutată pe față de cuplul de arbitri nemțean, Murariu-Tăbăcariu.
În prima repriză, vasluiencele au condus mai tot timpul, însă finalul i-a aparținut băcăuancelor, care au restabilit egalitatea, scor 12-12.
În partea a doua, cei doi arbitri și-au schimbat brusc maniera de arbitraj, iar la fiecare atingere, fetele de la echipa gazdă se aruncau pe jos, numai bine pentru eliminare în tabăra vasluiană.
Pe fond de inferioritate, CSȘ Bacău a avut un avans de trei goluri, menținut până aproape de final, când oaspetele au fost la un pas de egal, dacă fluierașii vedeau faultul grosolan la ultimul atac al vasluiencelor și dictau aruncare de la șapte metri.
S-a terminat 17-18, rezultat care o menține pe LPS Vaslui pe poziția a doua în clasament. Duminică, 12 noiembrie, fetele profesoarei Maria Ostan au parte de un nou derby, cu liderul seriei, OK Sport Onești, partida urmănd a avea loc în Sala Sporturilor din Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vicecampioana României vine la Vaslui

CSM Vaslui nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României. Formația …

Bibirig: ”Felicit jucătorii pentru calificare!”

Leonard Bibirig a ținut să-și felicite jucătorii, după calificarea CSM-ului Vaslui în sferturile Cupei României. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *