luni , 25 iunie 2018, 15:26
Home / Sport / Grupa 2003 de la LPS Vaslui a învins, de două ori, echipa similară a Daciei Buiucani Chișinău

Grupa 2003 de la LPS Vaslui a învins, de două ori, echipa similară a Daciei Buiucani Chișinău


Grupa 2003 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut ca oaspete echipa similară a Daciei Buiucani Chișinău, ce a susținut cinci partide amicale. Două dintre jocuri au fost cu formația pregătită de Ionuț Chiochiu. În primul meci, puștii Vasluiului au oferit un spectacol de calitate, dovedind maturitate în joc, impunându-se cu scorul de 5-0. Moldovenii au avut câteva ocazii de gol, portarul de la LPS Vaslui blocând toate fazele, apărând, inclusiv, un penalty.
Și în al doilea meci, vasluienii și-au etalat calitățile, antrenorul Ionuț Chiochiu dându-le posibilitatea la toți jucătorii să fie în teren, partida încheindu-se cu victoria LPS Vaslui, scor 5-2.
Dacia Chișinău a mai jucat cu grupa 2004 de la LPS Vaslui, pe care a învins-o cu scorul de 13-0. O altă victorie la scor a înregistrat-o în fața Atletic Club Bârlad, moldovenii impunându-se cu scorul de 7-0.
În ultimul meci, Dacia a întâlnit Edu Sporting Iași, meci pe care l-a controlat aproape în totalitate, câștigând cu scorul de 8-1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Amical internațional pentru juniorii U15

FRF a format o selecționată a regiunii Moldova la Under 15, care va susține o …

O nouă ediție a Cupei Vasluiului la automodele

Palatul Copiilor Vaslui organizează în perioada 22-24 iunie cea de-a 24-a ediţie a concursului naţional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *