sâmbătă , 15 decembrie 2018, 12:09
Home / Sport / HC Vaslui-Minaur Baia Mare, duminică, ora 18.30

HC Vaslui-Minaur Baia Mare, duminică, ora 18.30


HC Vaslui revine în fața propriilor suporteri, cu un nou joc dificil, întâlnind Minaur Baia Mare, una dintre revelațiile actualului sezon. Adversara vasluienilor vine după un succes pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, scor 25-22, acumulând 15 puncte în cele opt etape disputate. Formația băimăreană ocupă locul 5, la egalitate cu ocupanta locului 3, Potaissa Turda.
În schimb, vasluienii trec printr-o perioadă dificilă, cu trei înfrângeri consecutive, având doar trei victorii, cele nouă puncte asigurându-le locul 10 în Liga Zimbrilor.
Suporterii vasluieni au ocazia duminică, de la ora 18.30, să-i revadă pe Mihai Bușecan și Andrei Popescu, doi dintre handbaliștii de bază ai HC Vaslui în sezonul trecut, care au revenit la Minaur în actuala ediție a campionatului.
Gazdele vin în fața fanilor și cu un alt antrenor principal. Veteranul grupului, Bogdan Pralea, a preluat postul de tehnician și va încerca să îndeplinească obiectivele Vasluiului din actualul sezon.
La debut, portarul vasluian face apel la public să vină în număr cât mai mare, pentru a asigura suportul moral, care să ajute la obținerea unui nou succes în campionat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *