duminică , 23 septembrie 2018, 14:34
Home / Local / Actualitate / Peste 500 fiole cu anestezic dentar descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa

Peste 500 fiole cu anestezic dentar descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa


Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 550 fiole anestezic dentar, într-o cutie din carton, ascunsă sub o banchetă dintr-un autocar, condus de un cetăţean român.
În data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, pentru a intra în ţară, ieşeanul Ion J., în vârstă de 45 ani, conducând un autocar marca IVECO, înmatriculat în România, ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău-Timişoara.
În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună a descoperit, ascunse sub o banchetă, într-o cutie din carton, 550 fiole a câte1,7 ml, anestezic dentar (300 fiole Ultracain cu adrenalina şi 250 fiole de Ubistesin Forte), în scopul sustragerii acestora de la controlul de frontieră si fără a fi declarate.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii bunurilor, în valoare de 1.960 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Documente de identitate false descoperite ascunse într-un autoturism, sub preș

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa echipa comună de control a descoperit sub preșul …

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *