marți , 19 februarie 2019, 09:10
Home / Local / Actualitate / Peste 500 fiole cu anestezic dentar descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa

Peste 500 fiole cu anestezic dentar descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa


Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 550 fiole anestezic dentar, într-o cutie din carton, ascunsă sub o banchetă dintr-un autocar, condus de un cetăţean român.
În data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, pentru a intra în ţară, ieşeanul Ion J., în vârstă de 45 ani, conducând un autocar marca IVECO, înmatriculat în România, ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău-Timişoara.
În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună a descoperit, ascunse sub o banchetă, într-o cutie din carton, 550 fiole a câte1,7 ml, anestezic dentar (300 fiole Ultracain cu adrenalina şi 250 fiole de Ubistesin Forte), în scopul sustragerii acestora de la controlul de frontieră si fără a fi declarate.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii bunurilor, în valoare de 1.960 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *