miercuri , 15 august 2018, 14:51
Home / Local / Actualitate / CERCETAT PENTRU FURT ȘI INFRACȚIUNI RUTIERE

CERCETAT PENTRU FURT ȘI INFRACȚIUNI RUTIERE


Poliţiştii rutieri efectuează cercetări față de un tânăr de 17 ani, care a fost implicat într-un accident de circulație după ce a sustras un autovehicul și l-a condus pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere. Mai mult, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În noaptea de 30/31 octombrie a.c., la ora 01.22, am fost sesizaţi prin apel de urgență cu privire la faptul că pe raza satului Glodeni, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
La locul producerii evenimentului s-au deplasat poliţişti rutieri, care, în urma primelor cercetări, au stabilit următoarele:
Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Vulturești, deși nu deținea permis de conducere a sustras autoturismul unui vecin și l-a condus pe raza localităților învecinate. La un moment dat, pe drumul comunal din satul Glodeni, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului. Acesta a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu ”traumatism picior stâng posibil fractură”.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și furt.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …