luni , 24 septembrie 2018, 09:07
Home / Local / Actualitate / COMERŢUL ILEGAL, ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR

COMERŢUL ILEGAL, ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR


Poliţiştii vasluieni au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul producției, introducerii în țară, transportului, depozitării și comercializării produselor din tutun și a produselor agroalimentare.
La sfârșitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, ordine publică și rutieră au continuat acţiunile desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul producției, introducerii în țară, transportului, depozitării și comercializării produselor din tutun și a produselor agroalimentare.
Poliţiştii au efectuat verificări la 22 de societăţi comerciale și au controlat peste 60 de autovehicule.
În cadrul activităților desfășurate, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni (3 dintre acestea fiind infracțiuni de contrabandă) și au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 12 au fost pentru încălcări ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. De asemenea, în cadrul acțiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 5.300 de lei (dintre care 4.300 țigarete, produse alimentare și nealimentare).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *