marți , 25 septembrie 2018, 14:37
Home / Local / Actualitate / Accident de circulaţie într-o intersecţie din municipiul Vaslui. Două persoane au primit îngrijiri medicale.

Accident de circulaţie într-o intersecţie din municipiul Vaslui. Două persoane au primit îngrijiri medicale.


Teribil accident de circulaţie, în această dimineaţă, într-o intersecţie din Vaslui. Un taximetrist a văzut moartea cu ochii, după ce un şofer neatent şi care circula cu viteză l-a lovit în plin.
În urma impactului deosebit de puternic, taxiul a fost întors pe capotă, ambii şoferi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Vaslui pentru îngrijiri medicale.
Şoferul vinovat are 50 de ani şi, potrivit martorilor, ar fi fost în misiune, maşina aparţinând unei firme de intervenţii din oraş. Într-o intersecţie, bărbatul nu a acordat prioritate taxiului care circula regulamentar, dinspre centrul oraşului spre spital şi l-a lovit cu putere.
Avea viteză mare, iar taximetristul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care intrase în intersecţie, nu a avut nicio şansă să evite impactul.
Ca într-un film de acţiune, maşina a fost răsturnată şi s-a oprit aproape de trotuar, iar trecătorii au sunat la 112 după ajutor. Două echipaje medicale i-au preluat pe cei doi conducători auto, care prezentau multiple răni şi i-au transportat la spital pentru îngrijiri.
Poliţiştii au ajuns la faţa locului, au luat probe şi au făcut măsurători pentru a se lamuri cu privire la condiţiile în care s-a petrecut evenimentul. Pe durata anchetei, traficul în zonă a fost dirijat pe străzi ocolitoare.
Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii urmează să stea de vorbă cu el imediat ce starea lui va permite acest lucru.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeografi din toată țara participă la ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Joi și vineri, la Muzeul Judeţean ”Ştefan cel Mare” se va desfăşura cea de-a 41-a …

Vasluiul va avea un spital nou

Primăria Vaslui intenționează să ridice un spital nou, pe terenul disponibil din curtea Spitalului nr. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *