marți , 23 octombrie 2018, 10:09
Home / Local / Actualitate / Biroul prefectului, invadat de copii

Biroul prefectului, invadat de copii


Instituția Prefectului-județul Vaslui și-a deschis larg porțile, primind în vizită 30 de elevi ai clasei I de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui, coordonați de învățătoarea Alina Nadia Raizu.
Aceștia nu au avut nici un fel de emoții, luându-l imediat la întrebări pe prefectul Eduard-Andrei Popica. ”De ce este așa de mare clădirea?”, ”Ce face un prefect?”, ”Ce reprezintă turnul ala mare de pe clădire?” au fost o parte din curiozitățile micuților, care au dorit să se fotografieze pe scaunul de prefect.
”Am considerat că este important ca cei mici să conştientizeze atribuţiile prefectului şi activitatea pe care acesta o desfăşoară în cadrul instituţiei cu ajutorul altor structuri, ţinând cont că informaţiile pe care le-am oferit trebuie să se plieze pe înţelesul lor şi pe vârsta lor fragedă. Rând pe rând, elevii au făcut cunoştinţă cu ceea ce face în cadrul instituției şi am simţit că au fost în largul lor şi în biroul meu”, a spus prefectul Eduard-Andrei Popica.
Activitatea face parte din seria de activități dedicate ”Săptămânii Altfel”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …