marți , 26 martie 2019, 00:13
Home / Sport / Spectacol total pe Municipal

Spectacol total pe Municipal


Spectatorii prezenți sâmbătă după amiază pe stadionul Municipal nu au avut ce regreta, Sporting Juniorul Vaslui oferind un spectacol de calitate în fața Concordiei Chiajna, meci contând pentru etapa a doua din Liga Elitelor-U17.
Fotbaliștii pregătiți de Cornel Cracea au oferit una dintre cele mai bune reprize în fața unei echipe cu tradiție în fotbalul juvenil de înalt nivel.
Vasluienii nu i-a dat voie adversarei să respire prea mult, trezindu-se în primele 20 de minute al meciului condusă la o diferență de trei goluri, autori fiind Eduard Grigore, Alex Codreanu și Iustin Oblesniuc.
Însă omul meciului a fost Marian Ciobotaru. Micuțul fotbalist al Vasluiului este autorul unei duble. Cel de-al doilea gol a fost marcat cu capul din centrarea lui Octav Cracea. Marian s-a înălțat peste fundașul Chiajnei, trimițând în vinclul porții, pentru 5-0.
În debutul părții a doua, Denis Andrei a marcat, la câteva secunde de la reluare, pentru 6-0, după care Sporting Juniorul a mai redus motoarele, tehnicianul aducând pe bancă o parte dintre titulari, pentru a se odihni, fiindcă etapa următoare, duminică, 29 octombrie, formația vasluiană va întâlni una dintre candidatele la titlu, Dinamo București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Stadionul din Munteni de Sus are nocturnă

Încă un stadion din județul Vaslui beneficiază de nocturnă. Este vorba despre arena din comuna …

CSM FC Vaslui a învins Juventus Fălciu, scor 7- 0,în Cupa României

CSM FC Vaslui a obținând o nouă victorie confortabilă, scor 7-0, în fața formației Juventus …