marți , 14 august 2018, 23:27
Home / Local / Actualitate / Caritate prin artă

Caritate prin artă


Voluntari ai Asociației Tineretul ONU din România, clubul Vaslui, au avut inspirația de a venit cu un proiect inedit, menit să conștientizeze publicul larg cu privire la nevoia de susținere a celor care provin din medii sociale modeste.
Sub genericul ”Awareness Though Art” (Conștientizare prin artă), grupul de tineri a reușit să finalizeze o superbă acțiune, inspirată din arta contemporană, dând posibilitate unor persoane cu abilități artistice să-și dezvăluie talentele.
Dacă pe scena din centrul Vasluiului au urcat artiști locali mai mult sau mai puțin cunoscuți, care au împărtășit o parte din emoția lor sufletească, prin muzică, în sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui a avut loc un atelier de pictură în cafea, unde, conform organizatorilor, ”participanții au avut ocazia să-și exprime perspectiva prin intermediul artei vizuale și să lege prietenii pe măsura a ceea ce au exprimat picturile lor”.
Evenimentul a avut și o latură umanitară, unde s-au strâns cărți, rechizite, jucării, haine sau produse alimentare, ce vor fi donate unei centru de copii instituționalizați din Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …