vineri , 16 noiembrie 2018, 22:56
Home / Local / Actualitate / Clădirile fără aviz ISU, la control!

Clădirile fără aviz ISU, la control!


La numai câteva zile de la producerea unui incendiu într-un depozit, autorităţile din judeţul Vaslui încep controale pentru a-i depista pe cei care îşi desfăşoară activitatea în clădiri care nu au autorizaţie pentru securitate la incendiu.
Incendiul puternic izbucnit sâmbătă în marginea municipiului Vaslui, la un depozit de materiale de construcţii care deţinea cantităţi mari de mărfuri, multe uşor inflamabile, a scos la iveală faptul că obiectivul în cauză funcţiona făra autorizaţie emisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
A confirmat acest lucru prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, cel care a anunţat măsuri imediate în acest caz grav, în care pompierii au luptat cu flăcările cărând apă de la distanţă, întrucât depozitul nu avea nici măcar un hidrant în zonă.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat verificări în întreg judeţul, pentru a identifica dacă mai sunt astfel de obiective care funcţionează fără autorizaţie ISU.
Pompierii atrag atenţia că avizele acordate de Inspectotratul pentru Situaţii de Urgenţă sunt necesare, în caz contrar, proprietarii riscă amenzi sau chiar închiderea firmelor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Întâlnire eşuată: Aleşii PNL au boicotat din nou o şedinţă a Consiliului Judeţean

Consilierii liberali au boicotat pentru a doua oară ședința extraordinară a Consiliului Județean. Din cei …

ISJ Vaslui va marca 50 de ani de la înființare

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui va marca sâmbătă, 17 noiembrie, 50 de ani de activitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *