luni , 24 septembrie 2018, 09:52
Home / Sport / Baschetul prinde teren la Vaslui

Baschetul prinde teren la Vaslui


Sala de sport a Liceului „Ion Mincu” din Vaslui a găzduit etapa finală a Campionatului de baschet pentru copii între cluburile de profil din județ. Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv ”Activ” Vaslui, având ca parteneri Primăria Vaslui, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui și Federația Română de Baschet. Au participat cu echipe de fete și băieți Clubul Sportiv Sonicks Junior din Bârlad, Clubul Sportiv Municipal Huși și Clubul Sportiv Activ din Vaslui.
Evenimentul a inclus și festivitatea de lansare oficială a Clubului Sportiv Activ din Vaslui.
”Înființarea acestui club în orașul nostru reprezintă finalizarea inițiativei unui grup de părinți, cetățeni ai municipiului Vaslui, care își doresc să se implice în dezvoltarea armonioasă a copiilor prin sport. Satisfacerea nevoii de mișcare a copiilor, dorința părinților de a oferi modele ale unui stil de viață sănătos prin practicarea sportului reprezintă principala motivație a înființării acestui club. Sub deviza „Campioni în sport și viață” membrii fondatori își doresc să asigure condiții în vederea practicării Sportului pentru toți, a baschetului, tenisului de câmp, tenisului de masă și a altor ramuri sportive”, a declarat Cătălin-Emil Mândru, președintele CS ”Activ” Vaslui
La finalul competiției, după aproape șase ore în care copiii au jucat baschet, aceștia au fost premiați cu diplome, medalii și cupe oferite de către organizator și parteneri.
Acest Campionat de baschet pentru copii reprezintă prima inițiativă de acest gen din județ, a unor cluburi sportive de drept privat, care se dorește a deveni una permanentă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

3 vasluieni luptă pentru medalii în Australia

Vasluienii Adelina Mihai, Larisa Ghețeu și Mircea Hondru fac parte din lotul României de taekwon-do, …

Liga surprizelor la Vaslui

Două din favoritele la câștigarea titlului județean la fotbal, Hușana Huși și CSM FC Vaslui, …