marți , 19 februarie 2019, 08:52
Home / Local / Actualitate / Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2017

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2017


Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 20 octombrie la sediul Centrului de Resurse Judeţean pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la Cantina de ajutor social, strada Stefan Procopiu nr.7 din Bîrlad şi Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huşi.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENŢI vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Pentru rezervarea standurilor agenţii economici interesaţi se pot adresa: pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 15- parter sau fax: 0235/317717; pentru Bîrlad: la sediul ALOFM Bîrlad din B-dul Epureanu, nr. 8, tel: 0371/073988; pentru Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, tel: 0371/073989).
Angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, promotia 2017, primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, o sumă în cuantum de 900 lei.
Angajatorii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, suma în cuantum de 900 lei, pe o perioadă de 18 luni.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …