marți , 18 septembrie 2018, 23:19
Home / Local / Actualitate / Prefectul, prezent la Iași

Prefectul, prezent la Iași


De Sf.Parascheva, prefectul Eduard-Andrei POPICA a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, alături de ceilalți prefecți, președinți de Consilii Județene, parlamentari și alți oficiali din județele Moldovei.
”Astăzi este o mare sărbătoare a Ortodoxiei, a întregii Moldove și, implicit, a județului Vaslui. Mă bucură faptul că an de an un număr important de credincioși este alături de Sfânta Parascheva, ceea ce ne arată o mai mare apropiere a oamenilor de Dumnezeu. Sfânta Parascheva reprezintă o mângâiere pentru credincioși și un dar duhovnicesc.
Sfânta este prezentă și la Vaslui, prin veșmintele din sicriul ce au acoperit moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva și sunt în biserica cu hramul ”Sf.Parascheva” din Vaslui încă din 2003, când au fost dăruite de actualul patriarh al României, Preafericitul Părinte Daniel, în timpul păstoririi Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Așadar, să ne facem timp pentru a gusta din bucuria acestui mare praznic. Sfânta Cuvioasă Parascheva să ne ocrotească și să împlinească dorințele fiecăruia!”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CJ Vaslui vrea bani pentru aparatură medicală la Ambulatoriu

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să atragă fonduri europene pentru achiziția de aparatură medicală la …

Pentru iubitorii de romane polițiste

Fost polițist și apreciat scriitor, bârlădeanul Marinel Gîlcă vine în fața publicului vasluian pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *