marți , 19 iunie 2018, 12:11
Home / Sport / HC Vaslui-HC Odorhei 19-31 (13-14)

HC Vaslui-HC Odorhei 19-31 (13-14)


În fața unei săli pline, HC Vaslui n-a rezistat decât o repriză în fața Odorheiului, care a profitat din plin de gafele de juniori ale adversarilor, obținând o victorie mai mult decât concludentă. Practic, vasluienii s-au bătut cu propriile arme, incapabili să gestioneze fazele de atac. Nici Odorheiului nu i-a venit să creadă că pleacă acasă cu o diferență așa de mare pe tabelă.
Prima repriză a fost una spectaculoasă, cu HC Vaslui în prim plan, chiar dacă startul i-a aparținut echipei oaspete. Vasluienii au reușit să întoarcă handicapul din primele minute, revenind de la 2-4, la 6-4. Odorhei a refăcut echilibrul, iar elevii lui Sandu Iacob, împinși de minunatul public, s-au distanțat pe tabelă în partea a doua a reprizei, scor 12-10.
Finalul a fost modest, cu erori pe faza de atac, astfel că oaspeții merg la vestiare la adăpostul unui gol, scor 13-14.
Debutul reprizei a doua aparține echipei vizitatoare, care profită la maxim de jocul confuz al vasluienilor, distanțându-se imediat pe tabelă, scor 14-18 (min.35).
Nici time-out-ul cerut de Sandu Iacob nu a adus mai multă consistență în atac, HC Odorhei distanțăndu-se la cinci goluri, scor 22-17, înaintea ultimului sfert al meciului.
Cu șase goluri în 25 de minute, este imposibil să emiți pretenții la un rezultat pozitiv. Vasluiul nu a avut nicio coerență la construcția fazelor de atac, oferind celor aproape 700 de spectatori un meci de juniori, cu niște jucători care învățau atunci abc-ul tehnico-tactic, intervenind mulțumirea că mai bifează încă o înfrângere la o diferență amețitoare, scor 19-31.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Flacăra Munteni de Sus, noua campioană a Vasluiului

Flacăra Munteni de Sus este noua campioană județeană, după ce s-a impus cu scorul de …

Vicecampionii României

Handbalul vasluian are viitor. O demonstrează echipa de juniori IV a Liceului cu Program Sportiv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *