miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:24
Home / Sport / Sandu Iacob susține că meciul cu Odorhei este dificil pentru HC Vaslui

Sandu Iacob susține că meciul cu Odorhei este dificil pentru HC Vaslui


HC Vaslui are un nou examen dificil în Liga Zimbrilor. Formația vasluiană speră să rămână invincibilă pe teren propriu, unde are maximum de puncte în actualul sezon. Sandu Iacob consideră partida una importantă, mai ales că ambele formații sunt angrenate în lupta pentru un loc de play-off.
”Întâlnim una dintre adversarele aflate în luptă directă pentru unul din locurile care asigură prezența în play-off. Orice punct sau puncte sunt foarte importante în meciul de joi. Ne dorim ca publicul spectator să ne transmită energia pozitivă de care avem nevoie, pentru a-i dovedi pe adversarii noștri”, a spus antrenorul HC Vaslui.
Adversarii formează un grup cu jucători masivi, care evoluează la loturile naționale de seniori: ”Echipa din Odorhei este robustă, formată din jucători cu experiență. Mulți dintre ei participă în mod constant la convocările echipelor naționale de la țările de unde provin, inclusiv de la naționala de seniori a României”.
HC Vaslui evoluează și sub presiunea rezultatului negativ de la Turda, unde a cedat la 13 goluri diferență.
”E un meci complicat, pentru că e puțină presiune în tabăra noastră, ca urmare a meciului de la Turda, unde am avut o evoluție dezamăgitoare. Ne dorim să avem realizări, care să apropie publicul de echipă și să ne bucurăm, la final, cu toții”, a mai spus Sandu Iacob.
Partida dintre HC Vaslui și HC Odorhei va avea loc joi, de la ora 18.30, si va fi arbitrată de cuplul Victor Călina (Argeș)-Claudiu Belean (Mureș), observator FRH fiind bucureșteanul Viorel Ciucan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *