joi , 21 martie 2019, 13:25
Home / Local / Actualitate / Bătrânii din Gârceni, sărbătoriți cu fanfară

Bătrânii din Gârceni, sărbătoriți cu fanfară


Zi de sărbătoare pentru bătrânii din comuna Gârceni! Aceștia au fost sărbătoriți de administrația locală, unde peste 70 de persoane în vârstă au participat la masa festivă și un spectacol artistic, susținut de Fanfara de la Slobozia.
”Toată lumea s-a simțit bine. A fost o atmosferă frumoasă! Le dorim multă sănătate și ani mulți tuturor vârstnicilor. Noi, cei mai tineri, avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul şi toată dragostea noastră celor care ne-au învăţat să mergem, să vorbim, să gândim, să fim oameni. Cineva spunea că unii oameni, indiferent cât de mult îmbătrânesc, nu-și pierd niciodată frumusețea, ci doar și-o mută de pe fețe în inimile lor. Subscriu şi vreau să le mulţumesc fiecăruia în parte pentru tot ceea ce fac, ne arată şi ne învaţă în fiecare zi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete, iar înţelepciunea lor e ceva magic care ne face mai echilibraţi, mai realişti şi mai recunoscători”, a spus Sorin Scutelnicu, primarul comunei Gârceni.
Bunicii şi bunicuţele au avut prilejul să uite de grijile cotidiene ale pensionarului, aceştia demonstrând că încă pot face furori, pe ringul de dans.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Amenzi de 83.000 de lei pentru comercianții de tutun

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au acționat în ziua de 17 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *