luni , 25 martie 2019, 07:18
Home / Sport / Potaissa Turda-HC Vaslui 33-20 (18-10)

Potaissa Turda-HC Vaslui 33-20 (18-10)


Vasluienii s-au blocat psihic în fața Potaissei Turda, bifând a doua înfrângere rușinoasă în decurs de un an în fața ardelenilor, care și-au demonstrat calitățile pentru a-l cincilea meci direct consecutiv. Turda nu a mai pierdut în fața Vasluiului de doi ani.
Vasluiul a avut o primă repriză modestă, gazdele profitând la maxim de lipsa de concentrare în joc a adversarilor, care au dat impresia că sunt în excursie.
Șirul erorilor din tabăra vasluiană a fost început de Anton, cu două mingi oferite cadou turdenilor, care s-au distanțat imediat pe tabelă, scor 3-0. Ecartul a crescut pe parcurs, Potaissa marcând aproape la fiecare incursiune la poarta apărată de Pralea și Tamaș. Pe lângă Anton, greșeli pe faza de atac au mai comis Gabriel Bujor, care a ratat și din postură de singur cu portarul, astfel că pauza i-a prins pe vasluieni la o lungime de opt goluri în spatele gazdelor, scor 10-18.
Lipsă de concentrare și în partea a doua, cu multe mingi cadou adversarilor, care au marcat pe faza a doua și contraatac, majorând diferența la 13 goluri, scor 27-14.
Ultimele zece minute îi găsesc pe teren pe puștii Gabriel Cumpănici, Andrei Popa și Darius Dragon, care nu pot schimba soarta jocului, HC Vaslui bifând o nouă înfrângere rușinoasă în fața Potaissei, scor 20-33, la mai bine de un an de la bombeul primit în prima etapă a sezonului trecut, când a fost făcută KO, pe teren propriu, scor 28-45.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Grupă dificilă pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui și-a aflat adversarele de la turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin. …

Vlăduț Dudău a fost convocat la naționala României U19

Vlăduț Dudău, de la CSM Vaslui, are parte de o lună încărcată la lotul României …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *