luni , 27 mai 2019, 07:01
Home / Local / Actualitate / Vasluian mort, dupa ce căzut într-un tub de beton

Vasluian mort, dupa ce căzut într-un tub de beton


Bărbatul care a căzut într-un tub de beton folosit de o firmă de construcții a decedat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
Bărbatul a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.
Bărbatul a fost preluat, luni noaptea, de un echipaj medical care l-a găsit în stare de hipotermie, după ce o femeie care locuia în zonă a anunțat incidentul la numărul de urgență 112. În momentul în care a căzut în tubul de beton, bărbatul se întorcea de la serviciu și mergea spre domiciliu.
Societatea de construcții, care are contract cu Primăria Municipiului Vaslui pentru lucrări de reabilitare în zona centrală a municipiului Vaslui, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.
„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Pe data de 20 septembrie 2017, firma de construcții fusese amendată cu peste 6.000 de lei pentru efectuarea de lucrări care creează restricții pentru circulația participanților la trafic fără aviz de la Poliția Rutieră și pentru nesemnalizarea conform legii sau a standardelor în vigoare a acestor lucrări.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Constantin Parfene” a fost în sărbătoare!

Școala ”Constantin Parfene” a marcat o nouă ediție a Zilelor Școlii. Pe parcursul unei zile, …

Ministrul Sănătății, despre ambulanța împotmolită la Delești

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, la un post TV, ca barbatul pentru care s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *