duminică , 16 decembrie 2018, 17:07
Home / Sport / Potaissa Turda-HC Vaslui, joi, ora 17.30, TVR HD

Potaissa Turda-HC Vaslui, joi, ora 17.30, TVR HD


HC Vaslui are parte de o nouă deplasare dificilă, unde va întâlni Potaissa Turda, una dintre echipele bune ale Ligii Zimbrilor, care a încheiat în ultimii ani pe podium. Cu toate acestea, Sandu Iacob vrea să profite de orgoliul rănit al adversarilor, care au cedat la un gol, etapa trecută, pe terenul Dunării Călărași, scor 24-25.
”Întâlnim o echipă valoroasă, care are în componență jucători experimentați și tineri de certă valoare. Echipa din Turda este o prezență constantă în fruntea clasamentului în ultimele sezoane, lucru ce demonstrează implicarea permanentă în activitatea handbalistică a oamenilor din Turda. Cred că înfrângerea la un gol de la Călărași pune puțină presiune pe echipa din Turda în meciul cu noi. Ne dorim să fim consecvenți în ceea ce facem bine și să le punem cât mai multe probleme”, a spus Sandu Iacob.
În ultimii doi ani, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori, Vasluiul având o singură victorie. În ultimul joc, cel din Cupa României, Potaissa Turda a învins formația vasluiană la un singur gol, scor 31-30.
De la 27-22 pentru Turda, Vasluiul a reintrat în joc, dar a ratat egalarea la ultima fază. Mihai Bujor a aruncat de la mare distanță, iar portarul gazdelor, juniorul Borza, a deviat în transversală. În final, Turda a câștigat cu 31-30 și s-a calificat în sferturile Cupei României.
Partida de joi este arbitrată de cuplul dâmbovițean Robert Harabagiu-Silviu Stănescu, observator FRH fiind Octavian Pripas (Vâlcea).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

IPJ Vaslui organizează Cupa Centenar la futsal

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Vaslui are loc Cupa Centenar la futsal. Competiția, …

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …