marți , 18 septembrie 2018, 23:47
Home / Local / Actualitate / Barbat dat disparut, gasit de politisti

Barbat dat disparut, gasit de politisti


În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, au fost sesizați de o femeie, din Galați cu privire la faptul că soțul său, B. Petru, în vârstă de 80 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 19.09.2017 către sora sa, din localitatea Văleni, comuna Pădureni, județul Vaslui. A stat circa un sfert de oră la sora sa, după care a afirmat că merge pe jos spre localitatea Davidești, comuna Pădureni. De la acel moment, familia bărbatului nu a mai primit niciun semn de la acesta.
Imediat după sesizarea primită, polițiștii au constituit o echipă de căutare formată din 17 polițiști și 5 jandarmi și au pornit în căutarea bărbatului. S-au efectuat scotociri în extravilanul dintre satele Văleni și Davidești, pe raza comunei Pădureni.
La scurt timp, în urma căutărilor efectuate a fost găsit bărbatul, într-o lizieră de salcâmi, lângă satul Davidești. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a rezultat faptul că acesta s-a rătăcit și a rămas timp de două zile în zona unde a fost găsit.
Deoarece acesta prezenta semne de deshidratare și prezenta răni în urma unei căzături, a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la spital, unde a rămas internat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CJ Vaslui vrea bani pentru aparatură medicală la Ambulatoriu

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să atragă fonduri europene pentru achiziția de aparatură medicală la …

Pentru iubitorii de romane polițiste

Fost polițist și apreciat scriitor, bârlădeanul Marinel Gîlcă vine în fața publicului vasluian pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *