sâmbătă , 23 martie 2019, 05:03
Home / Local / Actualitate / Barbat dat disparut, gasit de politisti

Barbat dat disparut, gasit de politisti


În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, au fost sesizați de o femeie, din Galați cu privire la faptul că soțul său, B. Petru, în vârstă de 80 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 19.09.2017 către sora sa, din localitatea Văleni, comuna Pădureni, județul Vaslui. A stat circa un sfert de oră la sora sa, după care a afirmat că merge pe jos spre localitatea Davidești, comuna Pădureni. De la acel moment, familia bărbatului nu a mai primit niciun semn de la acesta.
Imediat după sesizarea primită, polițiștii au constituit o echipă de căutare formată din 17 polițiști și 5 jandarmi și au pornit în căutarea bărbatului. S-au efectuat scotociri în extravilanul dintre satele Văleni și Davidești, pe raza comunei Pădureni.
La scurt timp, în urma căutărilor efectuate a fost găsit bărbatul, într-o lizieră de salcâmi, lângă satul Davidești. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a rezultat faptul că acesta s-a rătăcit și a rămas timp de două zile în zona unde a fost găsit.
Deoarece acesta prezenta semne de deshidratare și prezenta răni în urma unei căzături, a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la spital, unde a rămas internat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Rezultate modeste la simulare

Simularea examenului de Evaluare Naţională i-a pus la grea încercare pe elevii clasei a opta …

Gazdă a Olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala Gimnazială Deleni a găzduit și organizat etapa județeană a Olimpiadei ”Universul cunoaşterii prin lectură”. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *