duminică , 17 decembrie 2017, 17:40
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere fals, descoperit la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, descoperit la controlul de frontieră


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.
În ziua de 16 septembrie a.c., în jurul orei 1.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în țară, cetățeanul din R. Moldova Serghei B., în vârstă de 29 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, ambele înmatriculate în România.
La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova.
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
În legătură cu cele constatate, Serghei B. a declarat că deține permis de conducere valabil pentru categoriile ‘B și C’ și că documentul pe care l-a prezentat la controlul de frontieră l-a primit de la un conațional, la sfârșitul anului 2016, contra sumei de 150 de euro, întrucât avea nevoie de un permis de conducere valabil pentru categoria ‘CE’ .
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

ISJ sprijină îmbunătățirea relației școală-familie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a organizat conferinţa finală a proiectului cu titlul “Şcoala şi …

Urșii de la Comănești vin la Vaslui

Piaţa Civică a Vasluiului va fi invadată, duminică, 17 decembrie, de urşii de la Comănești, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *