marți , 20 martie 2018, 21:37
Home / Sport / Derby-ul Moldovei la handbal masculin a oferit spectacol, atât în tribună, cât și pe teren

Derby-ul Moldovei la handbal masculin a oferit spectacol, atât în tribună, cât și pe teren


Partida dintre HC Vaslui și Politehnica Iași s-a jucat într-o sală aproape plină, însă cu oameni rămași pe dinafară, din cauza măsurilor de securitate luate de jandarmi, pentru preîntâmpinarea eventualelor conflicte între galerii. A fost spectacol pe teren, dar și în tribună, lucru remarcat de jucătorii vasluieni.
” Le mulțumim suporterilor. A fost o atmosferă incredibilă. E al patrulea an de când sunt la Vaslui. Nu am văzut niciodată o asemenea atmosferă. Mulțumim fanilor și galeriei de la fotbal. Cu ajutorul lor am întors deficitul de patru goluri și să câștigăm”, a spus Mihai Bujor.
”A fost o atmosferă superbă, cu spectatori superbi, de ambele tabere. Mă bucur că am făcut și noi spectacol pe teren, iar la final ne-am bucurat împreună”, a completat Bogdan Pralea.
Meciul a fost echilibrat, Politehnica Iași dovedindu-se o adversară greu de bătut, care a cedat abia pe final de meci.
”A fost un meci foarte greu. Iașiul venea după două înfrângeri și avea nevoie de o victorie, pentru a se menține în lupta pentru play-off. Am făcut ceva greșeli în prima parte a meciului, după care am reușit să ne revenim, să intrăm în joc și să obținem cele trei puncte”, a declarat omul numărul 1 al meciului, Bogdan Pralea.
Și Mihai Bujor recunoaște că Vasluiul a muncit mult pentru punctele obținute” ”A fost un meci greu, unul foarte muncit. În prima repriză am avut unele scăpări. În a doua repriză am remediat toate greșelile, iar cu ajutorul publicului am reușit să obținem un rezultat bun pentru noi. Sperăm să o ținem așa și în următoarele jocuri”.
Grație acestui rezultat, HC Vaslui a urcat pe locul 3 în Liga Zimbrilor, cu șase puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bozo Rudic, cel mai bun antrenor sârb

HC Vaslui are unul dintre cei mai importanți tehnicieni din Serbia. Bozo Rudic este apreciat …

Un nou titlu pentru Cristina Balaur

Cristina Balaur, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, a confirmat și în competițiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *