marți , 19 iunie 2018, 06:56
Home / Local / Actualitate / Autoritatile, perfectionate in domeniul situatiilor de urgenta

Autoritatile, perfectionate in domeniul situatiilor de urgenta


În semestrul I la Centrul de Pregatire pentru Situatii de Urgenta Ciolpani au fost planificați reprezentanții instituției prefectului – prefectul și subprefectul județului Vaslui, ambii prezentându-se și absolvind cursul de inițiere, respectiv de perfecționare în domeniul situațiilor de urgență.
La Centrul Zonal Bacău în semestrul I au fost planificate un nr. de 96 de persoane (fiind transmise adrese în acest sens), în total prezentându-se la aceste cursuri un număr de 31 de persoane, reprezentând 32,39%.
Având în vedere că din analiza efectuată s-a constatat că participarea la cursurile de pregătire în domeniul situațiilor de urgență este foarte scăzută, se vor lua următoarele măsuri: replanificarea personalului care nu s-a prezentat la pregătire în semestrul I al anului curent; replanificarea personalului care nu s-a prezentat la pregătire în anul 2018 – pentru categoriile de pregătire pentru care nu se mai organizează serii de pregătire în semestrul II 2017; aplicarea sancțiunilor contravenționale personalului care nu se prezintă la pregătire în semestrul II.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bârlădean, cercetat pentru contrabandă cu țigări

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bârlad a intrat în atenția …

COMPETIŢIA NAŢIONALĂ DE DESCARCERARE ŞI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT, FAZA ZONALĂ, VASLUI 2018

În perioada 12 – 14 iunie 2018, în parcarea Proxima Shopping Center Vaslui, Inspectoratul pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *