joi , 18 ianuarie 2018, 09:48
Home / Local / Actualitate / Autoritatile, perfectionate in domeniul situatiilor de urgenta

Autoritatile, perfectionate in domeniul situatiilor de urgenta


În semestrul I la Centrul de Pregatire pentru Situatii de Urgenta Ciolpani au fost planificați reprezentanții instituției prefectului – prefectul și subprefectul județului Vaslui, ambii prezentându-se și absolvind cursul de inițiere, respectiv de perfecționare în domeniul situațiilor de urgență.
La Centrul Zonal Bacău în semestrul I au fost planificate un nr. de 96 de persoane (fiind transmise adrese în acest sens), în total prezentându-se la aceste cursuri un număr de 31 de persoane, reprezentând 32,39%.
Având în vedere că din analiza efectuată s-a constatat că participarea la cursurile de pregătire în domeniul situațiilor de urgență este foarte scăzută, se vor lua următoarele măsuri: replanificarea personalului care nu s-a prezentat la pregătire în semestrul I al anului curent; replanificarea personalului care nu s-a prezentat la pregătire în anul 2018 – pentru categoriile de pregătire pentru care nu se mai organizează serii de pregătire în semestrul II 2017; aplicarea sancțiunilor contravenționale personalului care nu se prezintă la pregătire în semestrul II.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O sută de persoane din comuna Bogdana au rămas izolate, după ce un drum comunal s-a surpat

O sută de persoane din comuna vasluiană Bogdana au rămas izolate, după ce un drum …

Cod Portocaliu de vremea rea

Prefectul Eduard-Andrei POPICA avertizează populația cu privire la intrarea în vigoare a codului portocaliu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *