duminică , 20 ianuarie 2019, 20:52
Home / Local / Actualitate / ”Mesajul domnului primar al municipiului Vaslui, Ing. Vasile Pavăl”

”Mesajul domnului primar al municipiului Vaslui, Ing. Vasile Pavăl”


Doamnelor și domnilor profesori,
Dragi elevi,
Dragi părinți,

Ne aflăm in fața unui moment cu o semnificație deosebită la nivel național.
Este un moment emoționant in egală măsură pentru fiecare dintre noi ,moment care îmi oferă prilejul de a vă transmite urări de bine, sănătate și putere de muncă,tuturor celor care azi , pășiți pragul școlii ,cu emoție și speranță,încrezători în valoarea și forța tinerei generații.
Domnilor profesori,cu tot respectul și considerația pe care vi le port ,îmi manifest deplină încredere în competența dumneavoastră ca formatori ai acestor tineri și vă doresc să continuați ,ca în fiecare an, să faceți din învățământul local vasluian,un învățământ de calitate pus în lumină de rezultatele la concursurile și olompiadele la care au participat elevii dumneavoastră.
Dragi părinți ,voi ce le ați dat naștere , i-ați cizelat și i-ați definit ca oameni, vă rugăm să fiți alături de noi , să ne sprijiniți în realizarea nunui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră.
Dragi elevi , ca tineri în formare să aveți scopuri dine definite,să țintiți cât mai sus, să credeți în puterea voastră și să porniți de la premisa că ceea ce învățați acum vă va fi de folos în activitățile viitoare.Trebuie să știți ce vă doriți și să vă urmați visul . Implicați-vă și sfătuiți-vă cu familia și cadrele didactice în ceea ce privește viitorul vostru.
Consider că voi , generația actuală, sunte-ți mult mai deschiși și capabili de a face față provocărilor care apar.
Trebuie să conștientizați rolul vostru de a produce schimbarea , transformarea mediului social,începând de la nivel local.
Totodată, vreau să vă asigur că Primăria Vaslui, își asumă ca pe o datorie de onoare , preocuparea pentru a asigura condiții corespunzătoare desfășurării procesului de învățământ , inclusiv pentru modernizarea și reabilitarea școlilor din municipui.
Vă doresc un an nou școlar cu împliniri, note bune și mult succes în activitățile dumneavoastră!

”Primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl”

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …