miercuri , 15 august 2018, 14:57
Home / Local / Actualitate / Sărbătoare la Gârceni

Sărbătoare la Gârceni


Cea de a noua ediţie a Sărbătorii comunei Gârceni a atras sute de localnici şi fii ai satului.
La sărbătoarea comunei Gârceni a participat si prefectul Eduard-Andrei POPICA . În prezența unui public numeros, el a salutat asemenea inițiative, susținând că e o modalitate de revedere a fiilor satului.
”Am răspuns invitației domnului primar Sorin Scutelnicu și mă bucur că m-am întâlnit cu o serie de oameni dragi mie. Știu că aveți oameni importanți și deosebiți, care au plecat de pe aceste locuri. Sunt convins că și noile generații vor duce mai departe numele de Gârceni. Felicitări organizatorilor pentru efortul depus, astfel încât sărbătoarea să fie una de neuitat”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Primarul Sorin Scutelnicu ne-a spus că a făcut toate eforturile pentru ca această sărbătoare să fie una reușită, iar oamenii, indiferent de vârstă, să se distreze pe cinste: “Și în acest am am adus pe scenă pe cei mai merituoși elevi din comună, pe care i-am premiat. Nu am uitat de cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Pe scenă au mai urcat artiști cunoscuți, dintre care îi amintesc pe Irina Loghin, Nadia Duluman, Danezu, Dragoș Roșu, Lili Ciortan și alții. Sunt convins că lumea s-a simțit bine”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *