luni , 12 noiembrie 2018, 23:41
Home / Local / Actualitate / Sărbătoarea comunei Berezeni

Sărbătoarea comunei Berezeni


Prefectul Eduard-Andrei POPICA a fost prezent la festivitățile dedicate Zilei comunei Berezeni.
”După o lungă perioadă în care această comună nu a mai fost sărbătorită, astăzi am fost alături de domnul primar Dima Toader, care a reînviat sărbătoarea berezenenilor și de domnii deputați Stativa Irinel și Aurel Căciulă, la zilele comunei Berezeni. Era de așteptat ca la Berezeni să fie o sărbătoare deosebită. Oamenii gospodari, în frunte cu primarul lor, chiar s-au autodepășit. Domnul Dima este un om vechi de administrație, iar experiența sa de patru ani în Parlament își spune cuvântul. Berezeniul s-a schimbat la față, lucru care se vede cu ochiul liber. Sunt ferm convins că manifestările organizate au fost pe placul celor prezenți și sper ca sărbătoarea să devină o tradiție”, a declarat Eduard-Andrei POPICA.
Primarul Toader Dima a ținut să facă un bilanț al primului an de mandat.
”Zilele Comunei sunt la prima ediție ș,i astfel, comuna noastră scoate din nou capul după o pauză de 27 de ani. Să ne amintim că Berezeniul a fost în trecut un reper pentru județ și nu numai. Eram comuna cu care județul se lăuda în toată Moldova. Acum că am reușit să facem câteva schimbări, mai ales după ce am modernizat centrul comunei, zicem că avem cu ce ieși în față și că merităm să reintrăm în competiția comunelor fruntașe. Aveau Gârceniul, Pădureniul, Fălciul, Hoceniul și alte comune astfel de evenimente, și numai la Berezeni nu se întâmpla nimic. Ne era normal, mai ales că noi avem oameni gospodari, tineri destoinici cu care să ne mândrim”, a declarat primarul Toader Dima.
Sărbătoarea s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate și permis de conducere false, descoperite la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunse în …

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate săptămâna trecută pe drumurile publice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *