marți , 26 martie 2019, 00:20
Home / Local / Actualitate / Impresii la cald

Impresii la cald


“Cum a fost examenul? Pentru mine, a fost ușor. Ca să nu fiu chiar așa modest, am luat în jur de 7,50. În vară, am luat bac-ul prea în râs. Obținusem la simulări note de 6, 7, 8 și am zis că nu am probleme. Numai că, în vară, am picat la toate materiile! Am stat apoi să învăț, în timp ce alții erau la mare. Dar nu îmi pare rău!”, ne-a spus un candidat.
„Examenul de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenții de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: au susținut probele de evaluare a competențelor, au susținut toate probele scrise și au obținut cel puțin nota 5 la fiecare dintre acestea și cel puțin media generală. Promovabilitatea s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.
La nivelul județului nostru, a fost de 32,17%, cu 3,5 puncte procentuale mai mare comparativ cu anul trecut. Nu știu în ce măsură reflectă pregătirea elevilor, însă instituțiile de învățământ trebuie să știe ce au de făcut, iar candidații trebuie să se pregătească mai bine în anii ce urmează. Rezultatele finale se vor afla pe 6 septembrie, după ce se vor afișa și notele după la contestații”, a declarat Gabriela Plăcintă, șefa ISJ Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Au început lucrările de asfaltare

Autoritățile din comuna Ștefan cel Mare anunță că au demarat investițiile de asfaltare a satului …

Accident spectaculos la Brodoc

Trei persoane au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost victimele unui accident teribil, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *