marți , 14 august 2018, 20:05
Home / Sport / HC Vaslui-CSM București 30-26 (16-12)

HC Vaslui-CSM București 30-26 (16-12)


La fix un an de zile de la victoria surprinzătoare din capitală, 26-25, HC Vaslui a mai furnizat o mare surpriză într-un duel cu CSM București. Astăzi, băieții lui Sandu Iacob au trecut de gruparea din capitală cu 30-26, într-un meci pe care l-au controlat în totalitate și în care golgheterul sezonului, Gabriel Bujor (nouă goluri), a ieșit din nou în evidență.
HC Vaslui a surprins întreaga suflare handbalistică din România. După ce în urmă cu o săptămână pierdea la o diferență amețitoare, la Cupa București, în campionat, formația vasluiană a produs tsunami în tabăra vicecampioanei, CSM București. Spectatorii au asistat la unul dintre cele mai frumoase meciuri disputate în polivalentă, unde gazdele au oferit spectacol total, cu faze frumoase și o atmosferă de vis. Ultimele două minute s-au disputat cu sala în picioare, vasluienii cântând și oferind faza primei etape. Adversarii au fost surprinși nu numai de jocul tactic pus în practică de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte, ci și de superbul spectacol oferit de fanii Vasluiului.
Gazdele au obținut o victorie mare, după un meci care va rămâne mult timp în memoria vasluienilor prezenți la Sala Sporturilor.
O victorie care a schimbat cu siguranță atmosfera pesimistă din interiorul iubitorilor de handbal, care o vedeau pe HC Vaslui victimă sigură.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *