marți , 16 octombrie 2018, 09:59
Home / Sport / HC Vaslui-CSM București, duminică, ora 18.30

HC Vaslui-CSM București, duminică, ora 18.30


Sandu Iacob mizează pe unitatea grupului și în acest sezon. Înainte de start, tehnicianul Vasluiului vede o competiție acerbă, în care opt echipe se vor lupta pentru titlu.
”Spectacolul sportiv va fi cel puțin la același nivel datorită sistemului de desfășurare a campionatului și a investițiilor făcute de echipele cu bugete și aspirații mari. Sunt 8 echipe care și-au declarat ca obiectiv cel puțin locul 4”, a spus antrenorul.
Cu toate acestea, Sandu Iacob speră ca formația vasluiană să prindă din nou play-off-ul. Legat de primul joc, acesta vede în Vaslui o echipă ”flămândă” de puncte, iar CSM București rămâne favorită în meciul din prima etapă, aducând în polivalenta vasluian un campion mondial, spaniolul Garcia Robledo.
”Înainte de toate va fi o onoare pentru că vom avea ocazia să vedem un campion mondial în activitate, spaniolul Garcia Robledo, campion mondial cu naționala Spaniei în 2013. Apoi vom încerca să ne ridicăm nivelul jocului față de jocul pe care l-am avut în meciul amical de săptămâna trecută contra celor de la CSM București. Este o echipă cu multă experiență, cu mulți jucători cu selecții la echipele naționale. O echipă fără rezerve, oricare dintre jucătorii CSM poate fi titular la acest moment în oricare altă echipă. Toate aceste caracteristici ale echipei adverse ne vor motiva pentru a ne bucura de handbal și pentru a lupta de la început și până la sfârșitul acestui meci. Se vor întâlni o echipă favorită, CSM București, și o echipă „flămândă” de puncte, HC Vaslui”, a conchis Sandu Iacob.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O nouă schimbare de lider la liga 4

CSM FC Vaslui este noul lider al ligii a patra, după ce Hușana Huși a …

FCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1)

Sporting Juniorul Vaslui rămâne invincibilă în Liga Elitelor U19 și după etapa a treia. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *