luni , 22 aprilie 2019, 00:26
Home / Local / Actualitate / Au strălucit la Piatra Neamț

Au strălucit la Piatra Neamț


În perioada 24-26 august 2017, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț a avut loc a opta ediție a Festivalului internațional de muzică ”Volare”, organizat de Asociația Culturală ”Star” Piatra Neamț. În cele trei zile de concurs, pe scenă au urcat 108 participanți din România, dar și alte țări, precum Moldova, Ucraina, Bulgaria, Kyrgystan și altele.
Juriul, format din reprezentanți ai tuturor țărilor participante, a avut o misiune frumoasă, dar și dificilă. La grupa 10 ani, secțiunea interpretare, Palatul copiilor ”Constantin Didilescu” Vaslui a fost reprezentat cu cinste de două dintre elevele pregătite de profesorul Alin Constantin Bulboacă.
Andreea Clapa a obținut locul întâi și o invitație la Festivalul concurs internațional ”Euro Pop Music Vision România”. Cealaltă participantă, Diana-Maria Ursulescu, a obținut trofeul grupei la secțiunea interpretare, un trofeu la secțiunea creație unde a prezentat, în primă audiție, piesa ”Îngerul blond cu sufletul curat”, compusă de Adriana Marchese. Pentru prestația sa din festival, Diana a fost recompensată cu Premiul Radio Iași de către compozitorul și realizatorul de emisiuni radio George Vanvu, membru al juriului.
„Felicit în primul rând fetele pentru rezultatele obtinute și nu în ultimul rând părinții, care sunt alături de ele și le susțin. Sunt niște rezultate foarte frumoase, ținând cont de faptul că este un concurs internațional și mereu au fost prezenți copii foarte bine pregătiți”, a declarat Alin Bulboacă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul promite mai multe camere de supraveghere

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat, într-o conferinţă de presă, că vor fi montate …

Video:Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca

Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca, aflat în fosta clădire a …