joi , 16 august 2018, 19:39
Home / Local / Actualitate / Începe bacul de toamnă

Începe bacul de toamnă


În județul Vaslui, numărul înscrișilor pentru această sesiune este mai mare decât al celor care nu au promovat. Concret, dacă după contestații erau 586 de candidați nepromovați, la cea de a doua sesiune s-au mai înscris 762 de candidați. Sesiunea va începe pentru prima dată cu probele scrise, la care numărul candidaților va fi și mai mic.
Probele scrise se vor derula pe 21, 23 și 24 august. În Vaslui, pentru aceste probe au fost organizate doar trei centre de examen, respectiv Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza” din Bârlad, Liceul “Ștefan Procopiu” și Liceul “Ion Mincu”, din Vaslui.
La aceste centre de examen au fost repartizați absolvenții de la toate liceele din județ.
Probele de evaluare a competențelor de comunicare, dar și competențele digitale se vor derula în perioada 25-31 august. Primele rezultate ale sesiunii se vor afișa pe 1 septembrie, iar contestațiile vor fi depuse între orele 16-20. Pe 2-5 septembrie vor fi soluționate contestațiile, iar pe 6 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.
Promovabilitatea la bacalaureat în prima sesiune din acest an a fost de 75,60% înaintea contestațiilor și de 76,67% la final.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primăria Laza încurajează mersul pe două roți

În cadrul Zilei comunei Laza, autoritățile locale au organizat o tombolă, de la care câștigătorul …

Mii de luminițe aprinse la concertul lui Proconsul

Proconsul a umplut centrul Vasluiului, aproape 10.000 de spectatori dansând și cântând pe melodiile renumitei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *