marți , 16 ianuarie 2018, 17:31
Home / Local / Învăţămant / Directori cu delegație

Directori cu delegație


Concursul pentru directori s-a încheiat, dar nu toate școli din județ au conducere nouă. Fie pentru că au picat la concurs, fie pentru că nu a fost nimeni interesat, 22 de unități de învățământ au rămas tot fără director sau director adjunct cu mandat preluat prin concurs.
Prin urmare, conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui va numi pe aceste posturi persoane care să dețină cu delegație funcțiile în cauză.
Astfel, astăzi și mâine, cei interesați să asigure interimatul vor susține un interviu în fața unei comisii ISJ.
Pentru unele posturi există concurență. Cea mai mare este la Școala Gimnazială Oșești, unde trei dascăli vor postul de director. Este vorba despre Nelly Bejenaru, Anca Elena Panaet și Elena Zota.
Emil Balaur și Florin Daniel Ursache sunt candidații pentru postul de director la Școala Gimnazială “Spiru Haret” Viișoara.
Concurență mare este și pentru postul de director de la Liceul din Fălciu, unde Dorel Chelaru, cel care a condus unitatea liceală până acum, și Marian Darie speră să treacă de interviu.
La Școala Pogonești, Cristina Păvălescu și Neculai Tătaru râvnesc la postul de director. Concurență există și la Voinești, unde Ionel Romeo Obreja și Andreea Georgiana Tăbăcaru se luptă pentru șefia gimnaziului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În anul centenarului, să ne cinstim eroii!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Vaslui și-a propus să marcheze Anul …

Gata cu vacanța!

După o vacanță de iarnă de trei săptămâni, preșcolarii și elevii se întorc luni, 15 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *