marți , 22 ianuarie 2019, 16:12
Home / Local / Învăţămant / Directori cu delegație

Directori cu delegație


Concursul pentru directori s-a încheiat, dar nu toate școli din județ au conducere nouă. Fie pentru că au picat la concurs, fie pentru că nu a fost nimeni interesat, 22 de unități de învățământ au rămas tot fără director sau director adjunct cu mandat preluat prin concurs.
Prin urmare, conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui va numi pe aceste posturi persoane care să dețină cu delegație funcțiile în cauză.
Astfel, astăzi și mâine, cei interesați să asigure interimatul vor susține un interviu în fața unei comisii ISJ.
Pentru unele posturi există concurență. Cea mai mare este la Școala Gimnazială Oșești, unde trei dascăli vor postul de director. Este vorba despre Nelly Bejenaru, Anca Elena Panaet și Elena Zota.
Emil Balaur și Florin Daniel Ursache sunt candidații pentru postul de director la Școala Gimnazială “Spiru Haret” Viișoara.
Concurență mare este și pentru postul de director de la Liceul din Fălciu, unde Dorel Chelaru, cel care a condus unitatea liceală până acum, și Marian Darie speră să treacă de interviu.
La Școala Pogonești, Cristina Păvălescu și Neculai Tătaru râvnesc la postul de director. Concurență există și la Voinești, unde Ionel Romeo Obreja și Andreea Georgiana Tăbăcaru se luptă pentru șefia gimnaziului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Școala „Ștefan cel Mare” vine în sprijinul elevului bolnav de cancer

Rareș Diaconu, elevul olimpic diagnosticat cu o formă de cancer osos, a reușit să mobilizeze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *