miercuri , 17 octombrie 2018, 15:42
Home / Local / Actualitate / Copil cu autism, găsit după mai puțin o oră de căutări

Copil cu autism, găsit după mai puțin o oră de căutări


După aproape o oră de la anunțarea dispariției prin apelul unic de urgență 112, un copil de 10 ani, dispărut vineri seara, în Grădina Publică din Bârlad, a fost găsit de o patrulă a Poliției municipiului Bârlad.
Copilul plecase de lângă mama sa, iar într-o clipă de neatenție, s-a făcut dispărut și de atunci nimeni nu a mai stiut de el.
Mama a intrat în panică, mai ales că minorul suferă de autism, iar după câteva minute bune de căutări, a alertat autoritățile, care au format echipaje de căutare, coordonate de prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Minorul a fost găsit de o patrulă a Poliției Bârlad în Pădurea Cotul Negru, din apropierea Grădinii Publice Bârlad.
Agentul șef adjunct Petru Chirilă și agentul Costel Chiper l-au condus pe copil la sediul poliției, unde a fost predat părinților.
Tot în această seară, pe DE 581, în apropiere de Pensiunea Mira, au fost găsiți alți doi minori, de 10 ani, respectiv 12 ani, care erau neînsoțiți.
Luați la întrebări de oamenii legii, copiii au spus că sunt din Vaslui. În prezent, polițiștii efectuează cercetări, pentru a vedea cu exactitate situația celor doi minori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bani europeni pentru modernizarea iluminatului public din Vaslui

Într-o ședință extraordinară, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru investiția ”Eficientizarea și extinderea sistemului …

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii rutieri …