marți , 22 ianuarie 2019, 16:09
Home / Local / Actualitate / Soluții pentru rezolvarea situației de la examinări auto

Soluții pentru rezolvarea situației de la examinări auto


Prefectul Eduard-Andrei Popica a declarat, într-o conferință de presă, că situația de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui va fi rezolvată în perioada următoare, prin cooptarea de noi examinatori auto.
”Avem certitudinea pentru acoperirea a trei posturi de examinatori auto. Un ofițer de la SPCRPCIV Bacău va fi detașat săptămâna viitoare, pentru două luni, iar doi agenți de la Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui au fost transferați la acest serviciu. Unul este transferat cu data de 15 august, iar al doilea va fi cu 1 septembrie. Cei doi vor urma cursurile și vor susține examenul de atestare ca examinatori auto. Vom avea, în total, șase examinatori auto, inclusiv șeful serviciului, Dumitru Tăbăcaru, cu care sperăm să reducem perioada de programare, care a ajuns acum la șase luni”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.
În prezent, SPCRPCIV Vaslui desfășoară examinările auto cu doar doi salariați, la care se adaugă și șeful serviciului, Dumitru Tăbăcaru.
La nivel de județ, lista cursanților programați on-line pentru susținerea examenului auto a ajuns la nivelul lunii martie 2018, numărul acestora fiind de aproximativ 1.700.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Școala „Ștefan cel Mare” vine în sprijinul elevului bolnav de cancer

Rareș Diaconu, elevul olimpic diagnosticat cu o formă de cancer osos, a reușit să mobilizeze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *