marți , 26 martie 2019, 00:35
Home / Local / Actualitate / Polițiștii au fost la datorie în minivacanța de Sf.Maria

Polițiștii au fost la datorie în minivacanța de Sf.Maria


În 4 zile, poliţiştii au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 43 de permise de conducere și au retras 8 de certificate de înmatriculare auto.
Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., zilnic, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.
În perioada 11-14 august a.c., au fost sesizate 77 de infracţiuni, dintre care 26 de infracțiuni contra persoanei și 24 de infracțiuni contra patrimoniului. În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 5 autori de infracțiuni și față de 5 persoane au fost luate măsuri preventive.
Au fost aplicate 718 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 296. 554 de lei, dintre care 89 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
În urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 558 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 7 pentru consum de alcool și 165 pentru viteză neregulamentară. De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere.
Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 2026 de lei, au reţinut 43 de permise de conducere, dintre care 6 pentru consum de alcool şi 18 pentru viteză, fiind retrase 8 de certificate de înmatriculare auto.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Au început lucrările de asfaltare

Autoritățile din comuna Ștefan cel Mare anunță că au demarat investițiile de asfaltare a satului …

Accident spectaculos la Brodoc

Trei persoane au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost victimele unui accident teribil, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *