marți , 22 ianuarie 2019, 17:32
Home / Local / Actualitate / Mii de spectatori la Open Camp

Mii de spectatori la Open Camp


Open Camp 2017 a oferit, printre altele, trei zile de distracție, care a reunit mii de festivalieri, care nu s-au lăsat alungați nici de ploaia care s-a abătut asupra Poligonului Paiu. Pe scena amplasată în poieniță au urcat Zdob și Zdub, Țapinarii, Fără Zahăr, Ada Milea, Omu Gnom și Frații Grimme.
”Suntem foarte mulțumiți de ultima ediție, de numărul de participanți, de modul în care s-au simțit trupele la noi. Un succes au fost și proiectele dinainte: serile de film, tabăra de astronomie, acțiunile din penitenciar, etc. Și mai ales de faptul că au fost sute de oameni veniți din toate colturile țării”, a spus Ciprian Hordilă, organizatorul Open Camp.
La nivel național se vorbește de fenomentul Open Camp, sute de tineri din întreaga țară fiind prezenți la cea mai inedită tabără de vară din România, unde au putut asculta muzică pentru toate gusturile: ”Se poate spune că a devenit un fenomen de vreme ce este cel mai așteptat eveniment al anului, la care participă deopotrivă și tineri și adulți. Prin natura proiectelor și a concertelor componente, Open Camp este cu totul și cu totul altceva decât consumerism. Dincolo de distracție este și o platformă, o rampă de afirmare pentru artiștii locali, un mod de exprimare sub diferite forme”.
Reprezentațiile cu cea mai mare audiență au fost Zdob și Zdub, alături de concertul Adei Milea, care au atras ca un magnet mii de tineri și adulți, încântând fanii cu muzică de calitate.
”Open camp a intrat de câțiva ani în rândul festivalurilor importante din țară. Departe de a fi cel mai mare, este totuși festivalul cu cea mai deosebită experiență. De la cadrul natural, la camping și libertate”, a conchis Ciprian Hordilă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *