marți , 22 ianuarie 2019, 17:29
Home / Local / Actualitate / Întâlnire emoționantă după 35 de ani de la terminarea liceului

Întâlnire emoționantă după 35 de ani de la terminarea liceului


Absolvenții clasei a XII-a B ai Liceului de Chimie Industrială nr.4 Vaslui, promoția 1982, s-au revăzut după 35 de ani de la absolvire. Promoția a fost una deosebită prin faptul că majoritatea au studii superioare.
La întalnirea aniversară, care a avut loc la Liceul “Emil Racoviță”, au fost prezenți mare parte din foștii elevi, unii dintre aceștia participand pentru prima dată la o astfel de întalnire. Aniversarea celor 35 de ani de la finalizarea studiilor liceale a fost una deosebită, plină de emoție, organizarea fiind bine pusă la punct.
Promoția 1982 nu s-a revăzut până acum, iar întâlnirea cu fosta dirigintă, Adriana Mazilu, a fost de o încărcătură aparte, foștii elevi vărsând lacrimi de fericire. Au fost amintiți profesorii acelei perioade, după care a fost strigat catalogul, iar fiecare absolvent le-a împărtășit colegilor detalii din viața sa. Nu au lipsit micile năzbâtii, specifice adolescenței, pe care le-au rememorat cu drag.
“Ce pot să spun decât că revederea a fost extrem de emoționantă și încă o dată s-a confirmat că a fost o clasă foarte unită. Au fost vremuri frumoase, iar timpul a trecut repede. Au fost niște copii deosebiți, cu caracter. Majoritatea sunt absolvenți de facultate sau școli postliceale. Însă cel mai important lucru este că toți s-au realizat. Acum sunt respectați, oameni cu familie, cu copii și chiar nepoți”, a declarat profesoara Adriana Mazilu, care a continuat optimistă: „Am timp să-i aștept și la întâlnirea de 50 de ani. Le urez tuturor multă sănătate, fericire și să ne revedem sănătoși“.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *