miercuri , 15 august 2018, 14:56
Home / Local / Actualitate / Întâlnire emoționantă după 35 de ani de la terminarea liceului

Întâlnire emoționantă după 35 de ani de la terminarea liceului


Absolvenții clasei a XII-a B ai Liceului de Chimie Industrială nr.4 Vaslui, promoția 1982, s-au revăzut după 35 de ani de la absolvire. Promoția a fost una deosebită prin faptul că majoritatea au studii superioare.
La întalnirea aniversară, care a avut loc la Liceul “Emil Racoviță”, au fost prezenți mare parte din foștii elevi, unii dintre aceștia participand pentru prima dată la o astfel de întalnire. Aniversarea celor 35 de ani de la finalizarea studiilor liceale a fost una deosebită, plină de emoție, organizarea fiind bine pusă la punct.
Promoția 1982 nu s-a revăzut până acum, iar întâlnirea cu fosta dirigintă, Adriana Mazilu, a fost de o încărcătură aparte, foștii elevi vărsând lacrimi de fericire. Au fost amintiți profesorii acelei perioade, după care a fost strigat catalogul, iar fiecare absolvent le-a împărtășit colegilor detalii din viața sa. Nu au lipsit micile năzbâtii, specifice adolescenței, pe care le-au rememorat cu drag.
“Ce pot să spun decât că revederea a fost extrem de emoționantă și încă o dată s-a confirmat că a fost o clasă foarte unită. Au fost vremuri frumoase, iar timpul a trecut repede. Au fost niște copii deosebiți, cu caracter. Majoritatea sunt absolvenți de facultate sau școli postliceale. Însă cel mai important lucru este că toți s-au realizat. Acum sunt respectați, oameni cu familie, cu copii și chiar nepoți”, a declarat profesoara Adriana Mazilu, care a continuat optimistă: „Am timp să-i aștept și la întâlnirea de 50 de ani. Le urez tuturor multă sănătate, fericire și să ne revedem sănătoși“.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *