marți , 22 ianuarie 2019, 16:57
Home / Local / Actualitate / Festin muzical la Zilele Vasluiului

Festin muzical la Zilele Vasluiului


O ploaie torențială a stricat regal muzical, oferit de Iris, alături de solistul Cristi Minculescu și soprana Felicia Filip. Cu toate acestea, amifitrionii primei seri de la Zilele culturale ale municipiului Vaslui au oferit un show de zile mari celor cșteva sute de spectatori, care au rămas pșnă la capăt, înfruntșnd vremea nefavorabilă, concertul încheindu-se aproape de miezul nopții.
Fanii au cerut, la final, un bis, la piesa reprezentativă a legendarei trupe rock, “Floare de Iris”, aceștia plecand acasă cu imaginea unei seri perfecte.
În deschidere, Vunk s-a bucurat de un public numeros, centrul Vasluiului fiind aproape plin, peste 7.000 de vasluieni petrecșnd alături de cunoscuta formație, care a postat pe rețelele de socializare un clip, în care a mulțumit fanilor din Vaslui.
A doua zi, Randi a atras lume multă, care a reușit să atragă publicul prin piesele “Ochii ăia verzi” și “Pșnă vara viitoare”. S-a cântat și s-a dansat de o parte și de alta a scenei, pe tot parcursul concertului, publicul fiind extrem de receptiv la piesele trupei, atmosfera de sărbătoare fiind completată de zecile de brichete și telefoane aprinse.
Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui s-au încheiat cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul “Junii Sibiului”, care a avut în repertoriu, printre altele, jocuri populare din Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia, Banat și Dobrogea.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *